ontstoppen riool - VAKO Ontstoppingsdienst Vlaanderen

ONTSTOPPEN EN REINIGEN VAN DE RIOOL EN/OF HOOFDAFVOER

Ontstoppen en reinigen van de riool en/of hoofdbuis - VAKO OntstoppingsdienstDe hoofdbuis, waar alles doorgaat slibt gemakkelijk dicht. Ook de toegangs of controle putjes ontsnappen hier niet aan. Bij de minste obstructie vormt zich een verstopping en wordt het tijd om iets te ondernemen.

Met een rioolrat kan u soms resultaat halen, zoniet belt u naar VAKO Ontstoppingsdienst die u direct uit de nood zal helpen.

VAKO Ontstoppingsdienst heeft krachtige machines. De ontstopping wordt opgelost en tegelijkertijd doen wij een degelijke reiniging van het hele afvoersysteem. Alle resten worden doorgespoeld en u blijft met een kraaknette riool.

OPZOEKEN VERDOKEN SEPTISCHE PUT OF TOEZICHTPUTJES.

Soms is er een put of putje niet bereikbaar of onvindbaar. VAKO Ontstoppingsdienst heeft het materiaal om dit correct op te sporen en te lokaliseren. Met een zender-ontvanger wordt deze tot op de centimeter aangewezen.

RIOOLCAMERA / SONAR

De camera inspectie van het riool met onze speciale rioolcamera systemen zijn onmisbare tools. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. De sonar bepaalt bovendien de locatie ervan.