Vako Ontstoppingsdienst Vlaanderen

Persoonlijke levenssfeer

De persoonsgegevens die u aan ons meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Vako BVBA en worden verwerkt in het kader van de commerciƫle relatie met de klant.

Op uw verzoek kan u kennis nemen van uw gegevens in ons bestand en deze eventueel laten corrigeren. Vako BVBA kan in het kader van voormelde doeleinden de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend maken aan bepaalde derde partijen. Op uw verzoek maakt Vako BVBA aan u bekend aan welke partij(en) zij de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend gemaakt heeft en voor welk doel deze gegevens gebruikt kunnen worden.

U kan tevens verdere inlichtingen bekomen bij het openbaar register van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.

Vako BVBA informeert u dat de onvolledige of foutieve mededeling van de aan u gevraagde persoonsgegevens in het contactformulier op deze website gevolgen kan hebben voor de wijze waarop Vako BVBA uw gegevens kan verwerken zonder dat u Vako BVBA daarvoor aansprakelijk kunt stellen.

Door het meedelen van uw persoonsgegevens verleent u toestemming tot de verwerking ervan voor de hierboven beschreven doeleinde.

WC ontstoppen - VAKO Ontstoppingsdienst

Ontstopping van keuken, lavabo, douche en bad. - VAKO Ontstoppingsdienst

riool ontstoppen - VAKO Ontstoppingsdienst

contacteer VAKO ontstoppingsdienst